Work with me

door Simone

De Vegan Fijnproever

Wat betreft mijn blog De Vegan Fijnproever, sta ik open voor allerlei samenwerkingen. Denk aan het plaatsen van een gesponsorde post, plaatsen van een betaalde link, organiseren van een winactie, etc. Voorwaarde is dat dit wel bij mij en mijn content moet passen. Ik zal nooit een samenwerking aangaan voor een bedrijf of product waar ik niet volledig achtersta. Samenwerkingen zijn mogelijk voor zowel mijn blog als mijn social media.

Instagram: 1.186 volgers
Facebook: 1.240 volgers

(Laatste update statistieken: juni 2022)

Andere diensten

Food fotografie & editing

Ik ben niet alleen gek op koken (de reden waarom ik deze blog begon), maar ik ben ook gek op het fotograferen van de resultaten. Zo zijn alle foto’s die bij de recepten horen, gemaakt door mij. Ik werk het liefst in natuurlijk licht.

Materiaal dat ik gebruik is: Canon 6D mark II, Canon EF 100mm F/2.8 Macro, Canon EF 50mm F/1.8, Canon EF 35mm F/2.

Behalve dat ik de fotografie kan verzorgen, ben ik ook thuis in het editen van foto’s. Niet alleen met betrekking tot food fotografie, maar ook andere soorten fotografie. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom en Photoshop.

Receptontwikkeling

Deze blog drijft op receptontwikkeling: creatief bezig zijn is immers wat ik het liefst doe. Ik bedenk graag vernieuwende recepten, zoals fusion recepten of recepten met innovatieve smaakcombinaties of concepten. Echter hoeft smaakvol eten niet altijd moeilijk of ver gezocht te zijn en sta ik open voor alle ideeën met betrekking tot receptontwikkeling.

Contact

Interesse om met mij te werken? Vul het formulier hieronder in: