Home Vegan receptenHoofdgerecht Vegan aardappelstamppot met Japanse twist

Vegan aardappelstamppot met Japanse twist

door Simone
0 reactie

Ik zal vast een van de weinigen zijn, maar ik heb echt he-le-maal niks met stamppot. Ik vind het lijken op babyvoer. Verschillende texturen in een maaltijd vind ik juist erg prettig. Toch zag ik juist een uitdaging in deze situatie: hoe maak ik stamppot die ook ík kan waarderen? Op deze manier kwam deze aardappelstamppot met Japanse twist tot stand. Bomvol smaak en verschillende structuren. Compleet met tahoeschnitzel. Leuk feitje: ik heb voor dit recept sojasaus van Tomasu gebruikt (no spon). Deze sojasaus is gebrouwen in Rotterdam – de brouwerij is tevens de enige micro sojabrouwerij van Europa – en de sojabonen en tarwe zijn daar ook verbouwd. Ik vond deze sojasaus perfect bij mijn gerecht passen, omdat we beide invloeden uit Nederland en Japan laten samensmelten.
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Laat een reactie achter