Home Vegan receptenLunch Tandoori pannenkoekjes met kokosroom en mango

Tandoori pannenkoekjes met kokosroom en mango

door Simone
0 reactie
Tandoori pannenkoekjes met mango en kokos

Pannenkoeken: eens in de zoveel tijd heb ik er zin in. Ik heb ze nooit gegeten als avondeten, maar vaak als lunch. Deze tandoori pannenkoekjes zijn daar ook perfect voor! Ik had nog tandooripasta in de koelkast liggen en ik dacht: hoe zal dit smaken in combinatie met pannenkoek? Nou, dit is echt heerlijk voor een hartige lunch! Weer eens wat anders dan pannenkoeken met stroop.

Bij deze vegan tandoori pannenkoekjes serveer je er wortel, mango, koriander en kokos(slag)room bij. Zo maak je het een smaakvolle en wat meer volwaardige maaltijd. De kokos(slag)room maken was wel moeilijk (ik deed het met een garde), en op een warme pannenkoek smelt het een beetje. Maar ach: dat doet absoluut niets af van de smaak!

Wil jij nog meer inspiratie voor bijzondere pannenkoekjes? Dan moet je echt eens mijn moringa pancakes met aardbeien en witte chocola proberen!

Tandoori pannenkoekjes met mango en kokos
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Laat een reactie achter