Home Vegan receptenBakken Sambalkoekjes met stukjes pinda

Sambalkoekjes met stukjes pinda

door Simone
0 reactie
Sambalkoekjes - Indonesische koekjes

Vaak wanneer ik een nieuw recept heb verzonnen, ben ik er echt voor gaan zitten. Maar voor deze sambalkoekjes? Daar hoefde ik alleen maar voor te slapen – ja echt! Ik droomde namelijk over koekjes met sambal. Toen ik wakker werd, moest ik er wel even om lachen, want het was wel gek en ik had er nooit van gehoord. Voor de grap googlede ik op “sambalkoekjes” en raad eens? Er bestaan helemaal geen Indonesische koekjes met sambal! Ik m├│est het daarom wel proberen, want wie weet zouden ze wel heel lekker zijn…

Toen de koekjes uit de oven kwamen, ruikten ze heel lekker. Natuurlijk niet zoals standaard zoete koekjes, wat dit zijn hartige koekjes. Mijn vriend en ik hielden onze adem in bij het proeven, maar het overtrof onze verwachtingen! Het is dus natuurlijk niet authentiek Indonesisch, maar dat maakt het er niet lekkerder op ­čśë

Meer Indonesische recepten?

Houd jij van Indonesisch eten en ben je op zoek naar nog meer recepten geïnspireerd op deze keuken? Bekijk dan ook eens:

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Laat een reactie achter