Home Vegan receptenHoofdgerecht Zoethoutrisotto met peer, hazelnoot en shiitake

Zoethoutrisotto met peer, hazelnoot en shiitake

door Simone
2 reacties
Een tijdje geleden belandde ik op een webshop vol met kruiden en specerijen. Sinds ik echt een spice girl ben (lees: ik vind veel smaak zeer belangrijk en mijn kruiden en specerijenla is dan ook véél te klein voor alle kruiden en specerijen die ik heb), werd ik een beetje hebberig en heb ik wat kruiden in mijn virtuele winkelmandje gedaan die ik nog niet had. Één van die dingen was zoethoutwortelpoeder. Ik had nog geen idee wat ik er mee moest, misschien wel in een dessert verwerken? Omdat dit uiteindelijk toch ergens achter in de kast lag te verpieteren, besloot ik er toch maar snel iets mee te verzinnen. Het werd geen dessert, maar een heerlijk herfstige risotto!

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

2 reacties

Anoniem 18 oktober 2020 - 09:11

Ik heb helaas nog geen zoethoutwortelpoeder in huis. Zou ik hiervoor in de plaats zoethout fijn kunnen maken of als hele wortels bij de risotto doen en er later uithalen?

Reageer
Simone 14 november 2020 - 13:18

Ik denk dat het ook lukt om inderdaad de hele wortel bij de risotto te doen en er dan later uit te halen!

Reageer

Laat een reactie achter

Dit vind je vast ook interessant