Recept: zoete aardappelfriet met harissa bloemkoolwings, granaatappel en pistache

door Simone

Ik woon al een tijdje in de buurt van Bram’s Gourmet Frites, een plek waar je allerlei soorten frietjes stoof / loaded fries kunt kopen: bijvoorbeeld de Asian Chicken stoof met seroendeng, sesam, bosui en pindasaus, of de BBQ pulled pork stoof met appel en zilveruitjes. Was allemaal fan-tas-tisch natuurlijk… toen ik nog géén vegan was. Helaas hebben zij geen vegan stoofs (nóg niet?) en ik mis dit toch best wel. Daarom dook ik maar zelf de keuken in voor mijn eigen “loaded” fries (volgens mij hebben loaded fries kaassaus, maar deze niet)! Lekker snel, lekker makkelijk, lekker smaakvol en stiekem nog redelijk gezond ook.

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

UA-155859823-1