Recept: verse tomatensoep met basilicum

door Simone


Als er iemand dol is op soep, dan ben ik het wel. Ook al is tomatensoep echt een klassieker, ik vind het toch erg lekker! Mijn recept is iets minder klassiek – ik houd nu eenmaal van aanpassen. Voor meer body heb ik winterpeen toegevoegd en voor een iets complexere smaak rode wijn. Behalve dat deze soep trouwens erg lekker is, is hij ook nog eens gezond, simpel te maken èn goed voor de portemonnee: de meeste ingrediënten heb je denk ik al standaard in huis!

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever

Dit vind je vast ook leuk

0 reactie

nicole orriens 4 maart 2020 - 10:03

Ik ben ook dol op tomatensoep. Ik maak het meestal met zo'n verspakket van Albert Heijn.

Reageer

Laat een reactie achter

UA-155859823-1