Home Vegan receptenDesserts Vegan koffie ijs met stukjes chocolade

Vegan koffie ijs met stukjes chocolade

door Simone
0 reactie
 

Niets is lekkerder dan zelfgemaakt ijs! Een van mijn favoriete smaken is koffie. Nu ik plantaardig ben gaan eten, moeten ook al mijn ijsrecepten op de schop. Mijn recept voor koffie-ijs is enorm makkelijk en je hebt niet per sé een ijsmachine nodig. (Uiteindelijk is een ijsmachine gebruiken wel beter, omdat een ijsmachine voorkomt dat je ijskristallen in je ijs krijgt. IJskristallen zorgen voor een wat waterige smaak.) Bovendien is het vegan ijs heerlijk zacht en romig, en, wees niet bang, je proeft niets van de kokos!

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter