Home Vegan receptenBakken Vegan double chocolate chip cookies met espresso en sesamzaad

Vegan double chocolate chip cookies met espresso en sesamzaad

door Simone
0 reactie
 
Ik ben eigenlijk helemaal geen persoon die graag bakt, omdat ik tijdens het koken graag improviseer. Bij bakken kan dat helemaal niet, want dan komt een recept nauw, anders kan het mislukken. Toch wilde ik na het ware succes van mijn sambalkoekjes toch weer eens aan de slag om te gaan bakken. Ik ben fan van chocolate chip cookies, maar deze zijn niet vegan. Ook vind ik chocolade en koffie een gouden combinatie, dus waarom deze twee niet combineren? Zo zijn deze vegan double chocolate chip cookies geboren. De espressosmaak is overigens wel subtiel, dus schrik niet. Als kleine subtiele touch heb ik de koeken afgetopt met sesamzaad! De koeken zijn lekker zacht.
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter