Recept: ontbijtcake met amandel, aardbei en lavendel

door Simone
 
Ik ben nooit een ontbijter geweest, ondanks dat ik zoveel van eten houd. Ik heb ’s ochtends gewoon weinig honger en ik houd niet van klassieke ontbijtjes (boterhammen of pap). Toch wilde ik eens iets anders op tafel dan mijn klassieke granola met vers fruit. Iets lekkers, maar ook iets dat (redelijk) gezond is. Ik wilde graag muffins maken, maar omdat ik geen muffinhouder heb, besloot ik een heuse vegan ontbijtcake te bakken! Ik heb ooit een keer lavendel in mijn (avond)eten gehad, en ik wilde deze lekker frisse en enigzins ook bijzondere touch meegeven aan de cake. De cake vult enorm, dus aan twee plakjes per persoon heb je genoeg!
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

UA-155859823-1