Home Vegan receptenHoofdgerecht Maaltijdsalade met nectarine, gegrilde courgette en gefrituurde knoflook

Maaltijdsalade met nectarine, gegrilde courgette en gefrituurde knoflook

door Simone
0 reactie
 
Toen ik laatst boodschappen ging doen, zag ik ineens nectarines liggen. Ik vind het leuk en een uitdaging om iets lekkers te verzinnen met seizoensfruit en -groente. De nectarines gingen dus mee naar huis! Op een of andere manier heb ik ook echt iets met fruit in mijn avondeten, het kan zo’n lekker contrast geven in je eten. In dit geval geeft de nectarine samen met de balsamico crème een goed contrast tegen het rokerige en hartige van de spekjes en gefrituurde knoflook!
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter