Home Vegan receptenHoofdgerecht Knolselderijsteak met zwarte olijventapenade, linzen en aardbeiendressing

Knolselderijsteak met zwarte olijventapenade, linzen en aardbeiendressing

door Simone
0 reactie
 
Rond Kerstmis ( – ja echt, zo lang geleden) had ik zwarte knoflook gekocht omdat ik het in steeds meer recepten terug zag komen. Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook en heeft een wat zachtere smaak. Het is erg smeuïig. Al die tijd, tot vandaag, had ik er nog niks mee gedaan en ik had ook heel lang geen idee wat ik er mee moest doen. Ik besloot er een tapenade van te maken. Ook wilde ik al een tijdje iets met knolselderij maken en had ik zin in wat zomers… toen rolde er dit idee van een knolselderijsteak met aardbeiendressing uit! Tip: je kunt de knolselderij uiteraard ook op de BBQ doen.
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter