Home Vegan receptenHoofdgerecht Farfalle met stoofpeertjes, stoofsoja en rozemarijn

Farfalle met stoofpeertjes, stoofsoja en rozemarijn

door Simone
0 reactie
Waarschijnlijk heb je nooit van stoofsoja gehoord, maar ik wilde een mooier woord verzinnen voor sojabrokken! Sojabrokken klinkt zo onappetijtelijk. Een tijdje geleden schreef ik een stuk over sojabrokken. Omdat sojabrokken onder andere vervangen worden voor stoofvlees en dan met name voor bestaande stoofvleesgerechten, wil ik juist graag een heel ander, eigen verzonnen recept met  sojabrokken met jullie delen. De “stoofsoja” wordt in dit gerecht gecombineerd met stoofpeertjes, rode wijn, en rozemarijn en zijn samen met de pasta een heerlijk winters gerecht.
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter