Recept: courgetti met citroenverbenapesto

door Simone


Laatst ging ik naar het tuincentrum omdat ik graag verse kruiden wilde voor op mijn balkon. Ik had al rozemarijn, maar gezien ik zó vaak verse kruiden gebruik, wilde ik ze graag op mijn eigen balkon in plaats van ze telkens maar te kopen in de supermarkt. Ik kwam per ongeluk citroenverbana tegen en ik vond dit zo ongelooflijk lekker ruiken! Heel fris. Citroenachtig, maar dan niet zuur. Het leek me sowieso heel lekker om in water te doen, maar ik wilde er ook graag mee koken. Ik maakte dit heerlijk zomerse gerecht van courgetti met pesto van citroenverbena.

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever

Dit vind je vast ook leuk

0 reactie

Amber Jamie 30 maart 2020 - 15:25

Ik houd echt zo ontzettend veel van courgetti! Misschien dat ik deze ook eens uitprobeer. Al is het dan wel zonder cherrytomaten, want van die dingen houd ik niet.

Reageer

Laat een reactie achter

UA-155859823-1