Home Vegan receptenHoofdgerecht Caribische loempia’s met pittige ananasdip

Caribische loempia’s met pittige ananasdip

door Simone
0 reactie
 
Caribische loempia’s? Bestaan die? Ik hoor het je al denken! Ze bestaan niet, maar op een dag had ik zin in vlammetjes (die frituursnacks met pittig gehakt) en die kan ik als veganist natuurlijk niet eten. Toen dacht ik: eigenlijk zijn dat gewoon een soort mini loempia’s. En toen dacht ik weer: waarom maak ik geen variatie op de classic Vietnamese loempia? Omdat er vaak een zoetpittige dip hoort bij deze welbekende snack, zouden loempia’s met een Caribische twist wel een goed idee zijn, gezien er in die regio volgens mij ook veel pittig en veel met fruit gegeten wordt! De loempia’s zijn natuurlijk lekker als snack voor op een feestje, maar ik heb ze zelf stiekem als in de avond gegeten met een salade erbij. Indien je dit als hoofdgerecht eet (met een lichte salade), reken dan op 4 à 5 loempia’s per persoon.
Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter