Home Vegan receptenDrankjes Hartige watermeloen cocktail

Hartige watermeloen cocktail

door Simone
0 reactie
Hartige watermeloen cocktail


Ik ben niet zo’n drinker, maar een lekkere cocktail (of mocktail) op z’n tijd kan geen kwaad! Ik ben gek op de hartige Bloody Mary, en ik wilde zelf ook eens een hartige cocktail maken. Mijn inspiratie was een amuse van internet die ik had gemaakt. De amuse betrof een stukje watermeloen, een ringetje bosui, een ringetje van rode peper en wat zeezout. Dat was zo verrassend lekker, dat ik dacht: waarom maak ik er geen cocktail van? Zie hier: de hartige watermeloen cocktail.

Deze hartige watermeloen cocktail bestaat uit:

  • Sap van een watermeloen
  • Ringetjes bosui
  • Ringetjes rode peper
  • Zeezout
  • Wodka

Bijna hetzelfde als de amuse dus, maar dan in een andere vorm gegoten (letterlijk), inclusief wodka.

Ben je geen drinker maar houd je wel van mocktails?

Soms wil je even geen alcohol drinken, kan je geen alcohol drinken omdat je de Bob bent, of je lust nu eenmaal geen alcohol. Geen probleem! Van deze hartige watermeloen cocktail is eenvoudig een mocktail te maken. Je laat de wodka weg en gebruikt wat meer watermeloensap of wat meer water!

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

Dit vind je vast ook interessant

Laat een reactie achter