Home Vegan receptenBorrel Cashewdip met Indonesische specerijen

Cashewdip met Indonesische specerijen

door Simone
0 reactie

Dit recept is een beetje per ongeluk ontstaan. Ik had brood gebakken (ik maak vaak dit olijvenbrood) en ik maak daar vaak een eigen dip/smeersel bij. Ik heb een soort classic: een dip van cashew met basilicum. Er zaten alleen allemaal luizen op mijn basilicumplant en ik had geen zin om naar de supermarkt te gaan. Ik moest dus een beetje improviseren met wat ik thuis al had. Ik heb een enorme kruidenla, ik denk met wel meer dan 50 soorten kruiden, specerijen en dergelijke, dus dat moest wel goed komen. Ik besloot een dip te maken met Indonesische kruiden!

Heb jij dit recept gemaakt?
Tag me op Instagram met @deveganfijnproever en #deveganfijnproever

0 reactie

Lianne 27 juli 2020 - 12:52

Oeh, die ziet er superlekker uit! Ga ik zeker onthouden!

Reageer

Laat een reactie achter